Activiteiten

Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld; ponykamp, Clinics, buitenritten, barbecue, onderlinge wedstrijden, Bixie wedstrijd, schriktraining, frontriem maken, etc. Leerzaam en bovenal gezellig!

Rijhal

Onze vereniging heeft een overdekte rij hal van 25 x 50 meter met een zeer goede, professionele rijbodem. Perfecte omstandigheden voor de pony’s en paarden en ideaal om te kunnen rijden onder alle weersomstandigheden en in alle seizoenen.

Buitenbaan

We hebben een groot grasveld bestemd voor wedstrijden en de activiteiten. In het buitenseizoen wordt er een dressuurring uitgezet en op gezette tijden wordt een springparcours opgebouwd om vrij te kunnen oefenen.

 

RSV Sint Antonius Riel

Over onze club

Ruitersport Vereniging Sint Antonius Riel bestaat sinds 1942 en is een actieve vereniging met een kleine 100 leden. Onze vereniging is gevestigd in Riel en trekt leden uit de wijde omgeving: Riel, Goirle, Tilburg, Alphen, Poppel, Baarle-Nassau, Turnhout, Gilze, Rijen, Breda en verder.

We zijn gevestigd op een steenworp afstand van het natuurgebied de Regte Heide, met de heide en bossen die zich perfect lenen om buiten te rijden. Er is ruime parkeergelegenheid en je kunt gemakkelijk parkeren met trailer of paardenvrachtwagen.

Je kunt bij ons terecht voor allerlei vormen van paardensport; dressuur, springen, SGW, mennen, etc. Er wordt recreatief gereden, maar we hebben ook een flinke groep die regelmatig op wedstrijd gaat. Als je de beschikking hebt over een paard of pony (we zijn geen manege) kun je lid worden.


• LEES MEER •

 

 

Laatste nieuws


Onderlinge Wedstrijd en BBQ

Door: RSV op 01-07-2019 om 13:46
Save the date: Op Zondag 1 september houden we weer de jaarlijkse onderlinge wedstrijd en Barbecue!...
Lees meer →

Uitslag Concours Hippique Goirle

Door: RSV op 01-07-2019 om 13:44
Uitslagen Sint Antonius Riel Zondag 2 juni was het voor de pony's selectie dressuur in Chaam. Hier haalde Maud van Kempen met haar pony Jillz B in de klasse L1 de 6e prijs met 189 punten. Goirle organiseerde de laatste selectie wedstrijd dressuur voor de pony's en de paarden en d...
Lees meer →

selectie wedstrijd Chaam

Door: RSV op 11-06-2019 om 09:34
Donderdag 30 mei was er voor de paarden een selectie wedstrijd dressuur in Chaam. In de klasse B was Jessica Soetens met Focus van het koekoeksnest 7e met 202 punten en Tessa de Groot met Kalimero 8e met 198 punten. In de klasse L1 was Wendy van der Borg met Ingocnito 9e met 187 punten. In de klasse...
Lees meer →